lauantai 23. heinäkuuta 2011

Viikonloppureissu Kouvolassa

Viikko takana, ja blogi päivityksiä en ole kerennyt kertaakaan kirjoittamaan. Lupapaperikuvat saapuivat ja ensi viikon alussa alkaakin rakennuslupapapereiden täyttäminen. Pohjakuva on nyt hiottu loppuun asti, mutta silti siellä muutama asia kummittelee takaraivossa. Onneksi talotehtaalta tulee ainoastaan seinäelementit, niin väliseiniä pystyy vielä sisältä vähän muuttelemaan mikäli tulen toisiin ajatuksiin.







Kiireisen viikon jälkeen, päätimmekin tehdä ex tempore reissun Kouvolaan serkun luokse. He ovat rakentaneet upean omakotitalon kolmisen vuotta sitten ja puheenaiheet kääntyivätkin toistuvasti rakentamiseen ja sisustamiseen. Heillä suunnittelijana oli serkku itse ja upeaa jälkeä tulikin.

Toivomus rentouttavasta viikonlopusta toteutui ainoastaan koiralla.



Tässä muutamia kuvia sisustuksesta.

Pieni kiva yksityiskohta

Serkun miehen bändihuoneen seinämaalaus
maalannut Pasi Korhonen



Mahtava vaihtoehto kokonaan tapetoidulle seinälle







Kyseessä on Ikea keittiöt, onko kellään mitään kokemusta? Ikealla ainakin materiaaleissa ja ovissa on paljon vaihtoehtoja, luulisi varmasti jokaiselle löytyvän joku mieleinen. Ollaan itsekin mietitty Ikean keittiötä, joten kaikki kokemukset ovat nyt kullanarvoisia.

Kyllä oma rakennus innostus sen kuin kasvaa ja kasvaa, mukava jutella ja kerätä toisen mielipiteitä ja ideoita omaan taloon. Millähän enää vaan muistaisi kaikki ideat siinä vaiheessa kun niitä tarvitaan? Onneksi koneella on netistä löydettyjä, itse ottamia ja lehdistä leikattuja ideakuvia, niiden varassa tässä mennään.

Nyt vieressä odottaa jättimäinen kasa sisustuslehtiä, taidanpas tutustua niihin tänä iltana.

2 kommenttia:

Zesi kirjoitti...

Ihanaa lukea sun blogia =) Nätti sisustus kertakaikkiaan serkullasi. Ikean keittiöstä kyselit, itse olen sisaruksieni kautta kuullut todella paljon negatiivista Ikean keittiöstä, että se on kutakuinki 5vuotta mitä ne kestää, ja sitten saa taas vaihtaa. Eli jos remontoi, ja tekee talo periaatteessa myyntiin niin ikean keittiö, niin säästää. Mutta kuullemma laatu on todella huonoa, jollakin oli ollut vuoden Ikean keittiö ja kaapin rungot olivat alkaneet vääntyä ja haparoitua. :/ Mutta on jokunen hyvä komenttikin tullut, mutta itse kuulemieni perusteella suljin ikean keittiön pois kun suunnittelimme keittiö remonttia.

Henna kirjoitti...

Mukava että olet alkanut pitämään tällaista! Itsellä ei kokemusta Ikean keittiöistä, mutta hyvällä ystävällä on kyllä näyttävä ratkaisu- todella iso miinuspuoli löytyikin lähinnä sopivuudesta eli kaikki laatikostot eivät sopineet kaapistojen kanssa yhteen vaikka piti jne, ja niitä täytyi vaihdella. Muuten ovat ainakin muutaman kuukauden perusteella olleet tyytyväisiä, välitilan mosaiikkilaatoitus oli heillä huomattavan suuri investointi, mutta nätti paketti kaikenkaikkiaan. Voisin näpsäistä kuvankin joku kerta siellä käydessäni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...