perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kokkolan asuntomessut osa 2

Ei kun jatkoa aikaisempaan postaukseen.








Pakko myöntää että itsekin olen hurahtanut noihin sisustusteksteihin. Muutoman ihanan olen löytäny eräästä verkkokaupasta. Niistä kerron myöhemmin.



Sadesuihkut oli aikalailla jokaisessa talossa. Tässä oli kiva toteutus.



Tämä oli ehkä messujen upein talo, nimikin enteili jo hyvää!







Kaunis yhdistelmä uutta ja vanhaa, sama toistui useassa huoneessa.








Tämä talo on ulkoväritykseltään sellainen kuin meille on tulossa. Valkoinen puu, tummat ikkunat ja ovet. Ainoastaan poikkeuksena meillä on rivipeltikatto.





Taas yksi makkari mikä oli mieluinen. Uskomaton määrä ihania koristetyynyjä.





Missään ei oltu poreammetta sen enempää rakennettu. Itse haluan meille laattapinnasta rappuset, sekä tason kiertämään koko ammeen. Hyvä paikka kynttilöille ja saippuoille. 






























Tässä keittiössä on jotain hyvin kodikasta. Tuo liesituuletin on sama kuin serkullani ja sitä ollaan pidetty myös yhtenä vaihtoehtona. 



 Toivoin löytäväni myös idean liesituulettimeen. Meillä kun liesituulettimen kohdalta kattoon asti on matkaa melkein 4m, on se vähän hassun näköinen laittaa saarekkeen päälle. Seinäversioita löytyi paljonkin, mutta mitään sävähdyttävää ei niiden osalta ollut. Joten tuo asia ei ainakaan vielä saanut ratkaisua. 

Siinä oli taas muutama kuva omaan ajatusmyssyyn. Kivoja pieniä yksityiskohtia löytyi ja uskon että meidän talossa törmätään useampaankin ideaan mitä näissä kuvissa esiintyy.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...