lauantai 30. heinäkuuta 2011

Uusia tuulia kotiin Iittalan lasimäeltä

Sain jo keväällä synttärilahjaksi appivanhemmilta Iittalan lahjakortin. Taitavat tietää mistä tykkään! :) Pitkään sitä säästelinkin, mutta kovasti se polteli jo rahapussissa. MyIittalan jäsenenä sain heinäkuulle mahtavan kupongin, 30% alennus valitsemasta tuotteesta.

kuva: www.iittala.fi




Olen pitkään haaveillut valkoisesta Lantern kynttilälyhdystä, mutta ikävä kyllä tuon alennuksenkin jälkeen hinnaksi jäi vielä aika hurjia. Joten taas kerran ihailin ja hypistelin, mutta jouduin jättämään sen hyllyyn.








                                  
  Ehkäpä vielä joku päivä tuo koristaa meidänkin kotia, mutta sitä ennen ostoskoriin päätyi upea turkoosi aaltomaljakko sekä kaksi turkoosia kivituikkua. Turkoosista on tullut itselle tehosteväri, jota varmasti tulee esiintymään meillä paljon.


Olen saanut ensimmäisen aaltomaljakon serkultani ylioppilaslahjaksi ja sen jälkeen olenkin kerryttänyt mukavasti Iittala valikoimaa. Tuo turkoosi maljakko onkin ensimmäinen värikäs ostos, kaikki muut ovatkin valkoisia ja mustia.


kuvat: www.iittala.fi


Viimeisimpinä lahjoina olen saanut nämä äidiltäni, ovat muuten yhdet suosikki maljoista. Mukava yhdistää esimerkiksi kattauksessa mustaan perinteiseen teema-astiastoon, väriä saa aina mukavasti serveteistä ja tietenkin mistäs muustakaan kuin kukkasista.

Lämpimän kesäretken Lasimäelle kruunasi tietenkin käynti Kultasuklaassa... nam nam!! Mukaan tarttui raksaprojektia aloittaville ilman muuta suklaiset työkalut. 


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...