keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Raksaintoilua

Huh hah hei, nyt on kotiuduttu raksalta ja ajattelinkin tulla päivittämään kuvia. Talon on nähnyt kokoajan vain raksana, varsinaisena pölyisenä romukasana. Tietenkin mieli laukkaa ja ideat sisustuksesta on käyny kuumana mielessä, mutta sitä tässä-se-meidän-talo-nyt-on tunnetta ei ole vielä tullut. Tänään se sit ehkä antoi ensimmäisen kerran ne perhoset vatsaan. Edistystä on niin paljon, että vihdoin tuli se malttamattomuuden tunne. Kaikki mulle ja heti, en malta enää odottaa. Suu veti väkisin yhtenään hymyyn kun vaan katsoi ympärille ja antoi silmien levätä avarasta, valoisasta ja täysin omasta kodista. ♥ Voisiko jo sanoa että ylionnellinen olo!

Voiko tää raksaintoilu koskaan loppua? Viime aikoina on käyny mielessä useasti, että mitä elämässä on sen jälkeen kun kamat on muutettu ja kotia laitettu? Täytyisi ehkä keksiä elämään uusi "raksa", ehkä uusia haasteita työrintamalle tai jokin harrastus. Näinkin villiin elämänrytmiin tottuneena, käy varmasti aika pitkäksi kaiken tämän jälkeen. Onneksi serkku rakentaa lähelle, taidan olla siellä yhtenä riesana.

Melkein viikon verran vierähti kun kokoajan kitattiin ja kitattiin, välillä hiottiin ja taas kitattiin. Voi sitä kittiämpäreiden määrää mitä kaikki katot ja seinät imi. Mutta pohjamaali kun saatiin seinään alkoi mieliala nousta ja into vain kasvaa. 
Vihdoista viimein päästiin maalaamaan. Katot ja seinien pohjat meni kätevästi ruiskulla. Jälki oli tasaista, työnteko siistiä ja mikä parhainta, vauhti oli nopea. Muutamassa päivässä saatiin kaikki seinät ja katot maalattua. Kylpyhuoneen katoksi en halunnut perinteistä paneelia. Ensiksi kyselin hintoja akryylilevyistä, jos koko katon olisi tehnyt valkoisesta levystä jonka taakse on laitettu loisteputket, näin valo heijastuisi upeasti akryylilevyjen läpi. Neliöitä pesuhuoneessa on sen verran reilusti että pelkille levyille olisi tullut hintaa useampi tonni. Joten tyydyin perus maalattuun kattoon. Jotta siihen kuitenkin tulisi jotain erilaista, poreammeen päältä laskettiin kattoa reilu 5cm alaspäin, johon upotettiin kuituvalot.
Myös makuuhuoneen kattoon sain ystävän remppakuvista mukavan idean. Eli koko kattoa kiertää ns. valolippa, jonne upotetaan lednauhaa. Valo heijastuu mukavasti kattoon, eikä niinkään suoraan alaspäin. Nyt tätä on vaikeampi selittää, toivottavasti valmiina antaa paremman käsityksen.


Tänään sain vedettyä toisen kierroksen vesieristeitä, joten huomenna alkaa laatottaminen. JES!! Nyt tuntuu tuota valmista pintaa tulevan vauhdilla, joten yritän päivittää blogiakin pikaisesti uudestaan. Näillä tunnelmilla kohti loppu viikkoa ja ihanaa aurinkoista säätä.


-J-

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...