torstai 1. maaliskuuta 2012

Aurinkoa taivaan täydeltä!

Kyllä tuo auringonvalo on varma kevään merkki, lumet on sulanut vauhdilla ja ilma on lämmin ja raikas. Aamut ovat jo valoisia ja mieli on heti reipas ja pirteä. Auringonvalo myös tulvii sisään talon ikkunoista ja voi miten paljon se lämmittääkään. Näin keväisin aina herään ja innostun pihatöistä, muutoin tuo kukkapenkkien hoito ei ole mun juttu laisinkaan. Pää täyttyy ideoista ja ajatuksista pihasuunnittelua varten, nyt vielä saa erähän päivän tuo aurinko lämmittää, että kaikki isot lumikinokset sulaisi pihasta pois. Sitä siis odotellessa.

Lupasin jo aikoja sitten uusia kuvia työmaalta ja tässä näitä tulee. Kattoon tuli puhallusvillat tammikuun lopussa, eli osa kuvista on jo omaan silmään vanhoja.


 Vihdoista viimein lämmöt siis päälle ja toppatakit siirtyivät naulakkoon. Kyllä työnteko on helppoa kun sormet eivät ole enää kohmeessa. Kun villat saatiin kattoon ja piippu muurattua oli väliseinien teon aika. Yks parhaimmista vaiheista, näki lopultakin miten ne huoneet muodostuivat.

Tällä hetkellä siis väliseinät on pystyssä ja levytetty. Takkaa aloitettiin tekemään heti kun piippu saatiin muurattua. Nyt se on valmis ja juuri sellainen kuin toivoin. Olen siis onnellinen takan omistaja.
Nyt on vuorossa kattojen levyttäminen ja sitten päästäänkin pesuhuonetta laatoittamaan. Laatat on tilattu ja niitä vielä odotellaan. Keittiökin on päätetty, mutta sitä en vielä paljasta. Pinnat saa kohta uuden värin ja pää ei enää kestä uusia ideoita mitä tulvii jatkuvasti - pitäisiköhän siis vähentää netissä selailua? Tavoite on muutama kuukausi ja muutto olisi hyvinkin lähellä. Mahtavaa! Viikonloppu on ovella ja sen aion pyhittää siivoomiseen. T:n ollessa töissä, saan rauhassa touhuta. Vielä on kirpparipöytäkin muutaman viikon, joten loputkin tavarat kaapin pohjilta hinnoiteltavana. Lumisiin, mutta aurinkoisiin tunnelmiin on hyvä lopettaa. 
Tänään meillä herkutellaan uuden presidentin kunniaksi!

Aurinkoisia päiviä kaikille lukijoille!
-J-

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...