maanantai 3. lokakuuta 2011

Valua ja muuraamista

Reilu viikko raksaa takana ja ainakin omasta mielestä huippu vauhdilla ollaan edistytty. Aina tietenkin joku hidaste meidän tuurilla tulee, ja viime metreillä kaivuri löysi juuri anturan kohdalle kallion kielekkeen joka jouduttiin räjäyttämään. Liekö oon liikaa katsellu telkkaria kun luulin vaan maan tärisevän ja kivien sinkoilevan, mutta toisin oli. Onneksi se oli pieni pätkä mitä jouduttiin rikkomaan, ja muutamalla paukulla selvittiin. 

Tässä muutama kuva valmiista anturan muotista. Ensimmäinen kuva talosta ja toinen kuva autotallista.




Perjantaina saatiinkin betoni joten valut saatiin tehtyä. Kaksi autollista tuli betonia, yhteensä 14 mottia. Betoni centeriltä saatiin tavara nopeasti ja hyvään hintaan. Kuljetus oli kylläkin virolaisten hallussa, mutta hienosti onnistu.





Säät suosi meitä viikonloppuna erinomaisesti. Mikäs siinä muuratessa kun aurinko paistoi ja lämmintä oli huikeat +20 astetta - ei siis mikään perinteinen syyssää. Viikonloppuna saatiin lisävahvistusta ja päästiinkin aloittamaan muuraaminen. Harkot kannettiin porukalla talon ja autotallin ympärille ja vihdoista viimein alkoi talonpohja hahmottua.




Viikonlopun kruunasi vielä pikkuneiti joka kyllä hassutteli ja viihdytti meitä oikein urakalla. Onneksi oli mummo paikalla vahtimassa vauhtihirmua, kun ei tyttö meinaa hetkeäkään paikalla pysyä. Taitaa olla raksa kiva paikka tutkia ja ihmetellä ympärillä pauhaavia koneita. Toinen lähtee aina niin innoissaan katsomaan tonttia, mutta paikan päällä ei oikein vaan sitä löydä :) 


Nyt alkaa hartiat huutamaan buranaa harkkojen kantamisesta. Laitanpa saunan lämpiämään ja sytytän muutaman kynttilän, sit vaan odotellaan miestä kotiin töistä. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 

♥ Elämän pieniä onnellisia asioita

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille, uusia kuvia raksalta pian!

-J-

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...