sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Tulihan se perjantai

Se tunne, kun jotain on odottanut vapusta saakka. Se tunne, kun kello soi aamulla 6.30 ja silmät aukee. Se tunne, kun tietää että tänään alkaa oman talon rakennus  ♥

Eli perjantaina 23.9 alkoi kaivuut ja piha saatiinkin aika hyvin myllättyä ympäri. Ikävä kyllä, kaikki ei alkanut niin ruusuisesti, vaan kaivuri alkoi iltapäivästä kuumenemaan ja huoltotiimi pyydettiin paikalle. Oli siis työt jätettävä viikonlopulta ja jatkettava maanantaina. 


Koko edeltävä viikko satoi kaatamalla vettä ja me oltiinkin varauduttu huonoon ilmaan. Onneksi siinä asiassa kuitenkin lykästi, ja vain yksi pieni sadekuuro pyyhkäisi ylitse. Vesi ei vaan imeytynyt tuohon savimaahan laisinkaan vaan muuttui ihanaksi mönjäksi tuon maan kanssa.


Tonteissa meillä kävi hyvä säkä ja kaivuiden ja raivaustöiden osalta päästiin hyvinkin helpolla. Maa oli siis täysin savimaata. Vastakkaisella puolella taas maa osoittautui aika hurjaksi. Pohjalta löytyi suuri kallio, jota he yrittivät porata, mutta todennäköisesti joutuvat sen räjäyttämään. Käsittämätöntä miten paljon maa voi muuttua 10m sisällä.





Kaksi kuormaa jouduttiin humusmaata pois viemään, loppu jääkin meille täytemaaksi jotta päästään mukavasti tienpinnan yläpuolelle pienestä rotkosta.




 Perjantaipäivän tuloksena saatiin kokonaan kaivettua autotallinpohja, ajotie tallille, sekä hieman talonpohjaa. Muutama kuorma soraakin saatiin ajotielle. 





Huomenna jatkuu hommat, toivottavasti kaivuut ja täytöt saataisiin valmiiksi. Kello siis soimaan taas 6.30 ja tontille seitsemäksi!

1 kommentti:

-J- kirjoitti...

ps. aikataulu - sivua päivitetty.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...