maanantai 28. marraskuuta 2011

Jouluriehainen viikonloppu!

Viikonloppu täynnä menoa ja melskettä. Iloisia ihmisiä ja onnellisia pieniä lapsia kertomassa joulupukille joululahjatoiveita. Vietimme siis kukkakaupalla joulunavausta, eli jouluriehaa. Pidimme samalla näyttelyä vähän erikoisemmista asetelmista ja istutuksista. Ideoita ja ajatuksia asiakkaille omien joulukukkien varalle. Samalla pääsi maistelemaan glögiä ja pipareita ja tietenkin joulupukkikin saapui paikalle viihdyttämään perheen pienempiä.




Vilja oli meillä koko viikonlopun. Ennen päiväunia ja heti päiväunien jälkeen oli ehdottomasti pakko lähteä pukkia tapaamaan. Autossa aina kertoi tuhansia asioita mitä pukille aikoo sanoa, mutta sitten pukin edessä kissa taisi viedä kielen ja kauempaa ensin vähän ihmeteltiin. Mutta onneksi ujostelu hiipui ja lopulta suostuttiin yhteiskuvaan pukin kanssa.


Uskokaa tai älkää, mutta samainen pukki on vieraillut meilläkin aattona aina lapsuudestani asti. Pienempänä olen ollut pukin mukana kiertelemässä tonttuna. Se vasta oli hauskaa. Joulu kun on niin iloista aikaa!  


Lisäksi vauhtia lisäsi vielä Hollannin tukkuri, joka poikkeaa täyttämässä hyllyt aina sunnuntaisin. Tässä muutomia kuvia isoista kukkarekoista. Voi kyllä rehellisesti sanoa että on tavaraa mistä valita. Hollannin tukkureilta saa aina hitusen erikoisempaa kukkaa, kuin mitä paikallisilta.  






Lauantaina oli upea ilma, mutta sunnuntaina ei olisi voinut kuvitellakaan että joulukuu kolkuttaa kohta ovelle. Vettä satoi kaatamalla ja joka puolella oli märkää. Tälle päivälle luvattiin pientä lumisadetta, huomiselle onneksi reilusti plussaa ja pilvistä ilmaa, joten raksahommat voi jatkua.




 Vauhdikasta alkavaa viikkoa!

-J-


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...